no tak jsem nakoukla kdo mi to tipoval básničku a budu vypadat jako revanšista, ale tohle je fakt hodně dobré...díky za zážitek :o)
24.09.2008 14:42:00 | Noc17
Tak to bude šou. Nebo snad show???? :) Už vidím místní máničky jak nevěřícně valí oči. Ale za tu ostudu by to stálo. :)
24.09.2008 13:38:00 | Triffid Kolbe
Asi jo, já tě tam neviděla. :) Je to blízko Francouzské. Ale pšššt. A roboti hlásí SOS, tak asi mají taky žízeň.
24.09.2008 12:21:00 | Triffid Kolbe
je to jedna velice konkrétní hospoda v jedné velice konkrétní ulici Brna. :))) A zase víš houby, co? Ale já budu hodná a jestli si vzpomenu, jak se to tam jmenuje, tak ti to řeknu. Já tam jenom trefím.
24.09.2008 11:49:00 | Triffid Kolbe