Odstavený pijan
Odstavený pijan od piána
abstinuje se svou flaškou
na místo o půl ton
spadl o celou oktávu
Smutně kouká na svůj černobílý part
Příliš mnoho křížků a zadýchaných pomlk
Ani odrážky už nenarovnají
melodii drásající uši
Snad jen židle točicí
po piáně zbyla
kamarádka co teď vrže s pijanem
opilá a vratká
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: Elča, saddova
Komentáře (2)
Komentujících (2)