Anotace: Moje první dílko na těchto stránkách, tak snad se bude líbit. ;)
Sbírka: Mé psaní
jjo moc hezké na prvotinu jen tak dál a nenech se od lidí odradit piš co cítíš
26.09.2008 11:01:00 | drahý
vitej u nas doma :-)
jinak k basni- na to, ze je to prvotina to neni az tak hrozne, az na nektere kycovite rymy..pak ti tam trosku skace rytmus, na ten bych se zamerila jo a tema je znacne ohrane, kazdy pise o lasce, zkus tez neco jineho nebo zapadnes do stereotypu..
24.09.2008 12:39:00 | saddova