Anotace: Nemám co bych blíže k tomuto vysvětloval.
Pravda. Nikterý život není zbytečným, a zkušenosti jsou největším bohatstvím, které si kažký v sobě samém odnáší dál... Za hranici životnosti toho těla, té schránky pravého života.
24.09.2008 13:15:00 | RešHeNúnHe
...převážně si za všechno můžeme sami...a za zbytek, snad může osud...jen na nás záleží, jak si s ním poradíme, on nám podává ruku poznání...a když dokážeme najít svoje poslání, nežili jsme zbytečně... :-)
24.09.2008 13:04:00 | Lota
Díky, díky.
Mno rytmus je rytmus ale sdělení je sdělení.
Nejsem básník ;)
24.09.2008 12:27:00 | RešHeNúnHe
vic bych se zamerila na rytmus, aby ti v basni sedel, lepe se to ctenari cte...
24.09.2008 12:24:00 | saddova