Lady
Anotace: Je to text písničky... Kdybyste někdo měli zájem napsat k tomu hudbu tak pisněte do komentů, ju?!
LADY
I:
Šla malá Lady ulicí
Dívčí oči zářící
Upoutali zrůdu
Která vyvolává hrůzu
Hnusný opilec
Z díry ven vylez
Přepad princeznu
Ojel princeznu
R:
Ať je prostá nebo z rodu královského
Když je mladá potká chlápka proradného
Pozdě na nářky, pouze přetvářky
Mládí zkažené, štěstí zažene
II:
Horší než nestvůra
Tahle potvora
Hnusně páchl chlastem
Jenom on byl šťasten
Oči propadlé
Tělo povadlé
Panna nevinná
Náhle je jiná
R: ...
III:
Starý pedofil
Z Lady se napil
Dítě zprzněné
Pláče zhroucené
Zabijme tu zrůdu
Horší než noční můru
Lady pomstíme
Další ochráníme
R: ...
+ Pozdě na nářky, jenom přetvářky
Mládí zkažené, štěstí zažene
Komentáře (1)
Komentujících (1)