tak přesně to by chtěla
Anotace: některé věci dělat jinak...
Procházet se jen tak bosa.
A teplý písek nechat proplouvat mezi prsty.
Nechat padat sklenici na zem.
A vidět rozlévající se mléko v hromádce střepů.
Vystavit svou tvář slunci.
A vehnat jeho teplo do mysli.
Tančit v dešti na ulici.
A vidět svůj odraz v mokré dlažbě.
Pozorovat pěnivý příboj.
A pocítit jemný chlad jeho tříště.
Létat s ptáky nad oceánem.
A vidět ten prostor v oblacích.
Potkat někoho drahého.
A pocítit jeho lásku.
Přežít bouři.
A vidět jak odchází.
Narodit se ještě jednou.
A některé věci dělat jinak.
Tak přesně to by chtěla…
Přečteno 317x
Tipy 6
Poslední tipující: Dreamy, Romana Šamanka Ladyloba, Lorraine, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)