Zrovna teď.. II
Anotace: tým astronomů na Hawaji objevil dosud nejvzdálenější, rudě zářící černou díru
Zrovna teď nejvzdálenější míjím černou díru
dosáhl jsem konce světa, hranici vesmíru
ještě kousek, skočím přes práh, nevzdám to před cílem
vím co bylo, ne, co bude, v kvaltu pošetilém
jenom chvíli pádí za mnou, rozpíná se koule
nedohoní mě, tíží ji ty její blek houle
svobodně si létám "ničím", dokud sám nezmizím..
dál mlčím - mluvit je stříbro, mlčet zlatem ryzím
Přečteno 263x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NikitaNikaT., Myrja, jiljovský, labuť, Psavec, Holis, LucQa, stmivani.na.lepsi.casy, spare, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)