Papírový křídla
Anotace: i taková... (láska!)
(...) !!! Ano a budu stát v dešti
A promoklý jak smuteční
papír Nadějí
I to se může stát bláznovi co nemá deštník
Stát pod oknem Třeba se podíváš ven
Jak leje Takhle hnusně dlouho už nebylo
Stojím tam opojen zvláštním nektarem
--- třeba se svlékáš ---
Místo šampaňského jen slzy z vlasů
co ropzplakal déšť
.
..
Je to trochu směšné I kdyby ses podívala
dala bys mi lístek na tramvaj
abych už konečně vypadl
že kluky nemusíš A zvlášť ty nastydlý
.
..
Ale já vím Jen já vím že všechny
tramvaje světa stejně
vždycky
povedou
k Tobě
Přečteno 303x
Tipy 17
Poslední tipující: Renatka, just me, Myrja, Lacosta1, Belmon, Psavec, Holis, její alter ego, enigman, hanele m., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)