Praha (už aspoň po šestý...)
Ravene dej mi to!
To bys toho chtěla...
Chtěla...no
...
a víš co Ona Praha je stejně arboretum
labutí a blbejch holek
z pokoje číslo pět
co za vrchol lásky považují
soulož s černochem
Nic mi do nich není Ale opravdu musej?
Jo musej Tomu se říká konverzovat naopak
chápeš
A chraptět druhej den kocovinou jak Bonnie Tyler
Včera to s tou holkou Přehnals to
Co po tobě vlastně tak moc chtěla?
Co asi tak chcou po mně HOLKY Přemejšlej chytráku
je to na es a serióznost to není...
Kecy!!!
Víš co blboune Nezáviď Tohle ... Tohle je Praha
A Praha jsou tramvaje projetý žloutenkou Prošedivělý ulice A Kárls bríke v pozoru jako tvoje kalhoty
když vidíš tu maličkou... no tu od šaten
Šatnářku?
(pod svými oběšenci...)
...
Stejně ji mám rád I když je mi nevěrná
Přečteno 316x
Tipy 13
Poslední tipující: Renatka, just me, Lacosta1, Psavec, Holis, její alter ego, BoOBee, WAYWARD, teranosaur
Komentáře (5)
Komentujících (5)