Je to silná, pocitová básenka, zřejmě píše sám život. Zlí lidé byli, jsou a budou, bohužel, aj já je kolem mám a stále bodaj a ubližují. ST! za obsah, je to působivé.
29.09.2008 21:16:00 | NikitaNikaT.
Vím přesně o čem píšeš.Také jsem si prošla něčím podobným, ale vše se v dobré obrátilo.A těm, co na nás špínu házeli se vše vrátilo. Držím pěsti.
29.09.2008 21:11:00 | JaniHani
Už zase na vaše křídla někdo hází saze?
Negace se k němu vrátí a zaplatí draze!
Hodně štěstí oběma :-*
24.09.2008 23:48:00 | Levandule