Vrána..

Vrána..

Anotace: Takových pár slov, které mi prolétly hlavou, ani nevim jak nebo proč.. Za komentáře děkuji..

Na větev v parku,
sedla si vrána,
černočerné peří,
blýskavý pohled
a smířený úsměv snad.

Pohlédla k lavičce,
kde kdosi seděl,
pak výkřikem,
vzbudil se
a bez jediného slova,
bez otázky či vyděšení,
následoval kroky,
vedli jej pod ní,
pod vránu čilou,
se kterou živí,
nikam nejdou.
Autor Gabriel17, 24.09.2008
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Na větev v parku
usedla vrána,
bylo to k večeru
nebo snad z rána?

Moc krásná básnička,
jako vždy skvělá,
nevím co dodati
ještě bych měla :-)

25.09.2008 17:54:00 | Jamesow

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel