Návraty do prázdna
Zavřené okno
ostrý chlad
vybledlá krev
tisíc snad
sedící na schodech
už toho nech
dlaně kolem kolen
utažená šněrovačka
dechu
přes prašné pole
spěchu
na lavičce bez místa
i láska nejistá
váhá trochu
smlouva o čekání
připojte podpisy
zdrcen nad tou zradou
zvracím do mísy
stíny pode dveřma
zmačkaná květina
rukama proniká
slza neslyšná
ztracená v dešti
prozradí viníka?
dech modravý
zavřené oči
tvář z pískovce
trochu se drolí
proměna bez konce
Přečteno 245x
Tipy 15
Poslední tipující: spare, NikitaNikaT., Psavec, Raduzk, Bíša, mosquito, Actafool, WAYWARD, enigman
Komentáře (6)
Komentujících (5)