Našel jsem si tam pár hezkých obratů, líbí se mi hlavně začátek. Ale přijde mi, že celkově tomu něco chybí, nenašel jsem si v tom pointu. Dovětkem mi pak připadá, že narážíš na něco, co v této básni není obsaženo a tak mi chybí souvislosti. Ale možná jsem to jen nepochopil :o)
29.09.2008 14:00:00 | Strix
Celkem bolavá básenka, je to hodně pocitové, má to myšlenku ... snad vzejde nový květ.
27.09.2008 19:46:00 | NikitaNikaT.
Fail neni to spatne, jen nektere vyrazy mi neprisly cestinsky moc vydarene :) a to v zavorce s mi prijde nadbytecne, jinak fajne
26.09.2008 13:18:00 | saddova
Na ničení vlastních věcí máme právo, ale ne vždy je to tak snadné..každopádně za pořádné zamyšlení to stojí. Nebo je to přímo nutné :-)
Díky, pěkná básnička
25.09.2008 13:06:00 | Chancer