... tak kapky se zdají být nesmrtelné. Pěkné dílko, pro mne svým způsobem smutné, převedu-li si to trošku k sobě, někam tam ... do reálu.
27.09.2008 15:00:00 | NikitaNikaT.
Nádherné dílko..jako vlastně každé od Tebe...opravdu povedené..je to tak krásně jednoduché a přitom to má svou hloubku:-)
25.09.2008 17:13:00 | Jahodová kopretina
Když jsme byli s bráškou malí a venku pršelo, seděli jsme na okenním parapetu a po tabulce skla šli prstem s kapkami deště alespoň malinkatý kousek té dlouhé cesty.
25.09.2008 08:19:00 | Iva Borecká
...ano, ten koloběh mimo nás i v nás...stále se opakující...moc pěkně vyjádřeno...
25.09.2008 07:07:00 | SZN
Ano, ač se zdá že umírají, vlastně je na čas odcházejí, aby se zas mohly vrátit... Je to krásná práce! :-)
25.09.2008 01:43:00 | Anita Buchtová