Mlékem opuštění
Anotace: Prázdné ruce i tlapky matek
Někdy děti mizí
jako stíny jabloní,
čas je trochu cizí,
jindy medem zavoní
Hledáš je
a nenacházíš
bradavky tvrdnou
mlékem opuštění
Někdy srdce láme
to, co tolik schází –
pohlazení známé,
na dnech nehty sazí
Hledáš je
a prázdný dům
sypeš drobenkou
máslových vzpomínek
V duši nůž...
pod jazykem
kamínek
bezesloví
Přečteno 327x
Tipy 28
Poslední tipující: Isobel, spare, NikitaNikaT., Myrja, Severka, Bíša, Holis, labuť, saddova, Triffid Kolbe, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)