Vrnění omítek
Anotace: rodičovská odhalení
Odlupujeme z omítek
životů našich dětí
tajemství jejich korýtek,
vrnění stébel smetí
V šuplíčkách srdce
skládáme
kapesníky odpuštění
Peckujeme pocity,
hranice jim stavíme,
slzovod mírně točitý,
milujeme – nevíme
nevíme
kdy polštář společna
dosní
zrození zítřků
Přečteno 327x
Tipy 28
Poslední tipující: Isobel, maena, spare, NikitaNikaT., Severka, Myrja, Bíša, Holis, labuť, Lucie Teru, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)