Je to pěkné a také by se to hezky poslouchalo jako píseň.
Obsah básně také zaujal i formou.
28.09.2008 22:08:00 | s.e.n
...přeji sladké snění,
na všechny strasti zapomnění,
nechť zítřek všechno v lepší změní,
den, co byl tu dnes, už není...
...a do uší zní mi stále slova končící na -ní,
při krásném usínání,
s hříšnými myšlenkami na milování...
25.09.2008 22:50:00 | Efiee
níníní..moc nemusim basne na jednu a tu samou koncovku,ale tohle je celkem pekne...
25.09.2008 13:38:00 | saddova