Samotář...
mám svou hlavu
nejsem družnej typ
nechápu když lidi říkaj
že se nudí
neznám stereotyp
chodím spát,
když se jiní budí
naslouchám
když vesmír mluví...
nejsem bílej ani žid
nejsem černej ani android
mám rád hudbu a klid
taky vodu co hoří
někdy pochmurnej
jindy usměvavej
protopyp
kterej nezapadá
i když se občas boří...
Přečteno 369x
Tipy 29
Poslední tipující: Bloodmoon, Marfuša, Kristine Clary-Aldringen, spare, NikitaNikaT., Churry, gentoo, Myrja, Holis, Caracol, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)