Štěstí
Anotace: Štěstí ... nehmatatelné a přitom ho potřebuješ na každém kroku.
Štěstí chodí
a odchází.
Za nos vodí
a neštěstí přivádí.
Vůně peněz, lásky, života ...
zase pěkně rychle vyprchá.
Peníze dojdou,
láska zhyne
a života se mrtvý nedožije.
Budoucnost viděti nejde,
tak co na tom štěstí sejde?
Každý lásku nenalezne
a falešné přátelství hned zhebne.
Proto jednu, dám ti radu,
za neštěstím nehledej hned zradu.
Radši spadni a vstaň zas,
ať po zádech tě nehoní mráz.
Přečteno 495x
Tipy 2
Poslední tipující: Triffid Kolbe, Fog
Komentáře (1)
Komentujících (1)