V baru
Anotace: děkuji za vyjádření....ahóóój:)
Hypnotizován
krouživými pohyby
břišní tanečnice
se sklenkou portského
nohu přes nohu
skrytí erekce
jazykem
vyprazdnuji
již pátou
sklenku
u baru po mně
hází očkem
bruneta
s dlouhýmin řasami
co mrknutí
to úsměv
mně věnovaný
***
břišní tanečnice
dopluje tancem
k mému stolu
bruneta zbrunátní
vzteky
bruneta se otočí
a odchází
já odcházím za ní
***
v baru nechám dýško
a tanečnici
se skupinou
slintajících chlapů
***
spěchám za brunetou
dnes to vypadá
na žhavou noc...
Přečteno 268x
Tipy 2
Poslední tipující: Rbb
Komentáře (1)
Komentujících (1)