Zajímavá básenka, ale má cosi do sebe, hlavně myšlenku, a tak ST! za obsah.
27.09.2008 16:22:00 | NikitaNikaT.
...za všechny zkušenosti člověk musí zaplatit...mít zkušenosti...pak tedy výhodná investice...
25.09.2008 22:05:00 | Lota
libi se mi ,je to jak ze zivota, zadny srani se slovicky, rymy, proste mi to prijde jako by sis sedl a psal a psal a ono se to samo takhle sesmolilo... nekdy tyhle proudy byvaji nejlepsi - nevim , jak si to psal, rikam jen svuj dojem z toho dilka...
25.09.2008 13:33:00 | saddova