Znamení
Podívej se mi do očí,
snad uvidíš znamení,
jak když uzříš nebožtíka,
co k věčnému prameni
své touhy nazpět otočí
a nad ztrátami nenaříká.
Pohleď na mne opět zas,
co skrývá se v mlčení
a pohledech k výšinám.
V nebeském tom zasnění
sestoupil Slunce jas...
Kéž umřel bych sobě sám
....
aspoň na chvíli
Přečteno 335x
Tipy 15
Poslední tipující: Churry, mamina, Jin, Isobel, NikitaNikaT., Jenda P., Myrja, Holis, labuť, Triffid Kolbe, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)