Moji Básníci...
Anotace: ...kdo píše vaše básně?
Básník Chlast odešel
teď píše básník Šílenství
Ten první psal o sobě
nic jinýho vlastně ani neměl
a šlo mu to celkem dobře...
Měl jsem rád jeho střízlivý pohled na věc,
jeho jasný představy a nevyvratitelný závěry...
Občas to byl pravda trochu stereotyp ale...
..nemusel jsme se bát, že mi přichystá nějaký nepříjemný překvapení..
Básník Chlast už ale odešel...
Přečteno 390x
Tipy 11
Poslední tipující: hanele m., labuť, Jiparo, hezule, Noc17, JedoVata
Komentáře (5)
Komentujících (5)