Neurčitá hodnota
„Jak je na tom tvoje výbava?“
zeptala se a (ne)smyslně
si olízla půl hlavy
Trochu jsem teď dělal do aut
tak jsem jí poloprofesionálně
odpověděl
„V plný palbě, kotě!“
(o slepejch kulkách
jsem se nezmínil)
Pochybovačně svraštěla obočí
takže vypadala ještě mnohem hůř
Dneska mě nic nevyděsí
„Za kolik?“
chtíč jsem schoval pod
obchodní tón
Chtěla přehánět
ale její nevýhodou je
že u lidských potřeb
nejsou cenovky
„Pět set?“
roztomile zkusila
„Nechci přeložit bibli do tchajštiny, zlato!“
zareagoval jsem jasně a vtipně
Šla o dvě stovky dolů
skončila pode mnou
byla fakt dobrá
takže skončila i pod cenou
jenže kdo opravdu zná
svojí cenu?
Přečteno 350x
Tipy 29
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, NikitaNikaT., G.P., Severka, Lota, Myrja, Psavec, Bíša, STIMPRE, Holis, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)