Věznice
Hromosvod duše je
pro průsery stvořená
poslední naděje
a nic se nekoná
Pachuť všech problémů
šíří se životem
skrz všemu milému
teď stojím za plotem
Já vzdal se svobody
lásky a rodiny
měl jsem své důvody
teď tikají hodiny
A tak vás opouštím
já tak rád žil
a všem jen odpouštím
za pár krásných chvil
Přečteno 284x
Tipy 15
Poslední tipující: NikitaNikaT., Myrja, Psavec, Bíša, Holis, Romana Šamanka Ladyloba, Triffid Kolbe, saddova, Tacca, Belmon, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)