Anotace: Chci se podělit se svými přáteli o radostnou událost
ST!!! Tu není co napsat, básenka mluví za sebe. :o) Veliký gratec! Plyšáčci roztomilý to musí být.
18.10.2008 18:14:00 | NikitaNikaT.
to blinkala tam vubec nesedi,ale jionak gratuluji..jen doufam, ze jsou to nejaky poradny rvaci, ja mam stenatko dobrmana :)
25.09.2008 15:18:00 | saddova