Udělám pro tebe cokoli
Anotace: jsem tu pro tebe..
Když smutno ti je
a cítíš se sám,
víš, že jsem tu pro tebe,
že za tvůj úsměv klidně svůj dám...
Víš, že budu s tebou kdykoliv,
že přijedu i u prostřed noci,
že udělám pro tebe cokoliv,
prostě vše co bude v mé moci...
Přečteno 596x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Petbab
Komentáře (0)