Recidiva
Anotace: ...ani nevím, proč jsem jí tehdy smazala.....
...už zase je tady.
Většinou přichází bez pozvání,
někdy jí i čekám......
Neťůká, nemá vychování.
Pokaždé se jí lekám.
..už je zase tady.....
Řeknu jí, že její společnost nechci,
že sama raději budu,
ona jen tiše rameny krčí,
a nemá v sobě kousek studu.
...už je zase tady.....
Zase přišla a neptala se,
jestli mám něco v plánu.
A všem se ukáže, neskrývá se,
a klidně mi dá další ránu.
..už zase je tady...
Přichází rychle, bez varování,
odplouvá jenom pozvolna
zůstává se mnou bez přestání,
je jako štěnice přítulná.
...už zase je tady....
A někdy se rozhodne zmizet,
někdy mě na chvíli opustí
a na chvíli můžu dýchat,
než zase se jednou objeví.
...už zase je tady...
- říkám smutným hlasem -
má věrná kamarádka
s exotickým jménem
Recidiva Depka.
Přečteno 305x
Tipy 8
Poslední tipující: stryc, NikitaNikaT., Marfuša, enigman, Actafool
Komentáře (2)
Komentujících (2)