Anotace: zas po delsi dobe. proud myslenek. je to v basnich. basen to neni. a co...?
máš bordel v hlavě, ale to se spraví, to štěstí je tam někde zakutý... najdeš ho. a pusť si placebo.
25.09.2008 22:25:00 | atty
hmm.. obcas proste delme chybny rozhodnutí a vážem se na věci a lidi, co s náma dlouho nebudou.... a vyřešit si to v sobě je sakra těžký.... ale štěstí je víceméne relativní věc - když si myslíš, že ho máš, tak si šťastná...... třeba stačí jen vědět, že tě neopouští...
25.09.2008 21:08:00 | stmivani.na.lepsi.casy