nadšení
.
rozzářený oči
naděje
je
všude
a bude
za dvě vteřiny
ty jediný
má k dobru
před beznadějí
tisíce nadšených párů
očí
ji
volají
a ty už nechceš hrát vabank
prsty bolí v srdci
a v prsou systolou
utíkáš před boží štolou
do vlastní existence
včera, dnes, zítra
jen dekadence
tak proč
pro ty oči
tisíců
párů
hrej, vole
dyť to
furt
eště
de
.
Přečteno 292x
Tipy 17
Poslední tipující: spare, Romana Šamanka Ladyloba, Myrja, Churry, Bíša, Holis, Psavec, Lota, labuť, Tacca, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)