ještě nechoď...
ještě nechoď
očima řekla
Rozkošnice...
smyslně
se na bok natočila
krasopaní
s hlavou v dlaních
nezbednice
mrkla
neviditelnej závoj
odhrnula
z čela...
touha mě pohltila zcela
háček se do srdce zasek
neschopen odpovědi
já se v kroku zastavil…
v těch sálavejch očích
v černým uhlí
já se po stý roztavil…
Večernice...
Přečteno 354x
Tipy 27
Poslední tipující: mikyša, Marfuša, jita.1965, spare, NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba, Myrja, Churry, Bíša, hanele m., ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)