Nadraží
Anotace: Jak chutná loučení..
Nádraží,to slovo pln dojetí,
ve stopě stesk.
Polibek,loučení,poslední objetí,
hvězda,kříž,blesk.
Proč stále uhýbat naději,
a skrývat pláč.
Pocení v ledové závěji,
procitá hráč.
Do ticha troubení šelesti,
kanónu ráž.
Světlo zář posteli pelesti
je svědek náš.
Pod sluncem nádraží v zákrytu,
předstírá smích.
Stopy slz odsoudil k zániku
běloučký sníh.
Do větru pískotu ve snění,
netaje blues.
Soucitem muziku nezmění
i Velký vůz.
Po noci den noci ukrátí
pistole ráž.
Jste svědky topoly u trati,
na smutek náš.
Zbývá už pár chvilek v náručí
a srdce půl.
Sto procent palčivost zaručí
do rány sůl.
Neplakej,neboj se nepláči,
to v nebi hřmí.
V bojišti dávno nik neválčí,
jen zvěřina kví.
V míru sil násilí nezkrácí
na zbraní ráž.
Nádraží vzpomínku neztrácí,
je svědek náš.
Přečteno 275x
Tipy 2
Poslední tipující: kouzelníček
Komentáře (2)
Komentujících (2)