23:00
Poslední hodina
před půlnocí
Šepoty - Vzdechy
Zdánlivé ticho
Cukání víček
Sny buší do zavřených oken
Šelest křídel můry
Měkký krok šelmy
Časoprostorovou smyčku
Chuť červeného vína
na mých ústech
To všechno můžeš zažít
Tam.....venku...
Hodinu před půlnocí
Přečteno 395x
Tipy 37
Poslední tipující: Jin, kroužek, Noc17, jedam, Simísek, Myrja, hanele m., Churry, Bíša, Holis, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)