Pane Ebene
Pane Ebene,
já vážím si vás,
Za vaše vtipná slova,
za váš hlas
Rozdáváte radost kolem,
Pozvedáte duši,
A věřte mi,
pane Ebene,
že vám to velmi sluší
Vaše písně,
ty jsou lék,
na starosti a problémy
A já smekám před vámi,
vy jste balzám na nervy
Přečteno 271x
Tipy 4
Poslední tipující: Štěpina G, Romana Šamanka Ladyloba, jedam, denebrin
Komentáře (2)
Komentujících (2)