Najdi mou duši
Okno v mé duši je dokořán,
někdo chce do něj nahlédnout.
Dávno vím, že už nejsi sám,
nemohu na Tebe dosáhnout.
Z černých stěn stéká žal,
a v očích Tvých se slzy lesknou.
Smutek jako by Tvé srdce sál,
ani slova nic neřeknou.
Přečteno 283x
Tipy 3
Poslední tipující: zzlatý, enigman, Jahodová kopretina
Komentáře (1)
Komentujících (1)