Anotace: Kdo nabídne lepší, toho beru! Lepší je však vždy to, co mi považujeme za lepší. Takže pokud se v rámic vlastního přesvědčení rozhodnete bud pro Ďábla nebo Anděla, je to vždy správně.
uuf :)) musim přiznat, že jsem se trochu lekl, když jsem viděl další dílo v němž vystupuje čert s andělem, kterých už jsem dnes několik přetrpěl několik. ale tímto jsem velmi příjemně překvapen, stojí to za to. moc pěkně nastíněné otázky bytí a ode mě historicky první supertip, který uděluji... jako že už jsem na literu nějaký ten pátek, akorát jsem se nějak nemohl rozhoupat ke psaní ;)
13.10.2008 21:02:00 | Djinii
During each of this day
I'm stepping between hell and heaven
I can't choose which one is better
Vynikající!
09.10.2008 21:08:00 | J.U. Ray