Anotace: pro mě... k narozeninám... abych věděla, jak to tenkrát bylo... he, nemálo egožvást...
jejda mane, slečno, vy jste ty narozeniny měla, mít budete, nebo jak? jaktože mne to minulo????(tedy v letech uplynulých jsem měla dojem, že mi to vždycky předem řekl filip:-)) a jaktože se vlastně už tisíc let tak míjíme???
29.09.2008 11:16:00 | Franti