Cesta rudé
Co nejdál od mužů z vázankou
Čirých žitných polí
V krajině věčného podzimu
V koženém saku a s tebou
Byli jsme tam
Pozorovali jsme cestu
Zpoza zaprášeného okna
Starého buicku
A říkali si
Že vše, co jsme dosud
Míjeli
Bylo tak dokonale prázdné
Dokonale krásné.
Přečteno 373x
Tipy 16
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Isobel, vodnař, Psavec, Iva Borecká, Holis, labuť, Myrja, Bíša, NikitaNikaT.
Komentáře (4)
Komentujících (4)