Nic mě nenapadlo...
Anotace: Nevládnu štětcem, noty jsou mi cizí, tak se aspoň slovy snažím občas vyjádřit touhu po tom schoulit se k někomu, cítit se v bezpečí...
Ta bolest, co přijde,
když někoho ztratíš,
bolí víc než když
o trny růže se zraníš.
...však už víš...
Zůstane v srdci
a nikdy nezmizí,
i když kdo býval blíž
je teď jak cizí.
...nezradíš...
Takový život je,
bývá to tak,
každému někdy
ujede vlak.
...nezničíš...
Přesto však věř
a jdi zase dál,
kdo je dnes chuďas,
zítra je král.
...uvidíš...
27.9.2008
Přečteno 294x
Tipy 10
Poslední tipující: Jin, Cizinka, hezule, maliska, Žqáry, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)