nádhera
avšak jestli, se slova dotkli jizvy,
možná nebyla ješte celkem zahojená,
možná pod jizvou ještě něco hnisá ...
a chce to možná ránu prečistit
(a nejspíš to ještě bude bolet)
možná nejedným rozhovorem ..
27.09.2008 13:23:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Levandulko, tak krásně jsi to popsala, hm ... kéž by to tak šlo s každým, jenže ... ale ... lidé jsou někdy zlí, zákeřní a hlusí, přesto že slyší až moc dobře. Připomněla jsi mi několik chvilek, nejsou milé, ale také nendou občas jen tak hodit za hlavu. Děkuji. ST! za obsah a ta krásná přirovnání.
P.S. a buřtgulášek, nebyl by ještě s chlebíkem? Jenom maličko, pro mě! :o)
27.09.2008 12:57:00 | NikitaNikaT.
Teda, jak Ty to děláš?..Nádherná hra slov a přirovnání.!!...Až se budu s někým slovně potýkat,vzpomenu si na Tvůj rozbor a budu se usmívat..Jen doufám, že toho dotyčného ještě víc nevytočím..:o))
27.09.2008 11:40:00 | labuť