Zaujalo komplet! Je to úžasná básnička! A tuhle otázku si taky často kladu. Pokud někdo příjdete na to: kde brát a nekrást, dejte určitě vědět! ;-)
05.10.2008 02:13:00 | Anita Buchtová
ne ne, dá se získat v jakémkoli věku, ale musíme si přestat neustále stěžovat a srovnávat se s okolím, najít si smysluplné zájmy, které nás opravdu budou naplňovat, a zlepšovat se v těchto sférách. ach, dnešní doba je tak uspěchaná, nároky jsou tak vysoké a tudíž lidé o sobě pochybují! a přitom se vše dá zvládnout jen s klidem v duši =)
27.09.2008 20:01:00 | Faileen