Trhací kalendář
Odtéká , prosby ho nezastaví,
je to čas,
přidal nám vrásku, už zas,
lidi, koho to baví?
Jsi šťasten doma sám,
ty a trhací kalendář?
Ani já to štěstí nemám,
vídat tvou mramorovou tvář.
Neušetříš ani vteřinu,
včera jako dnes,
stejně kvůli tobě jednou zhynu,
jsi předvídatelný , to věz.
Co je na tom pravdy,
že co zpečetíš,
zůstane už navždy?
I mé srdce vyléčíš?
Komentáře (0)