HOUSLE
Anotace: chovam respekt ke svym houslim...hraju na ne 10 let a vzdy si budu vazit toho krasneho pocitu,ktery mi tento nastroj dokaze poskytnout!!
Souhra čtyř strun naladěných.
Vyřezávané dřevo, celé lesklé,
ze spod tmavší.
Smyčec z koňských žíní,
jako prut napnutý,
avšak jako baletka lehký a křehký.
Knoflík, kobilka, ladiče, šnek,
roztočí s Vámi hudební svět.
Tóny líbezné,
od nejhlubších, k vysokému e.
To zná ten, kdo miluje housle...
Přečteno 363x
Tipy 6
Poslední tipující: .K.r.i.s.t.y., Holis, Lota, Bíša
Komentáře (6)
Komentujících (5)