Anotace: tzv. psaní bez přemýšlení podle FREUDA.....:):)
Na stará kolena
bez duše
mluví z cesty
bez návratu
šašek dovádějící
na starých kolenou
s jazykem opilce
rolničky zvoní
a děti se bojí
malého šaška
opilého a oplzlého
co udělá
za hrozivé
vystoupení...