Mocný pán
Z voňavých úst je chutné slovo potravou pro duši
lesk v pestrych očích ega zdrtí
hebké líce svůj hřích netuší
srdce s jazykem je zbraní smrti...
Za radu zradu z hradu...
Za let zálet za sto let...
Na stole nastolen jsem pro Tebe...
Pro stého prostého mám slova vášně...
Pozvi mne k sobě domů, uteču.
Přečteno 319x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, PatriceB, Walentine, hanele m.
Komentáře (3)
Komentujících (2)