Anotace: Měla jsem napsat povídku s názvem "Kamenná tvář", ale napadla mě báseň...
Jo to že pohled na svět se mění sedí!!!Je to pravda...
Nevinné babátko se promění v ďáblíka..a takovejch ďáblíků na světě je..každý druhý..možná by se dalo říct že každý!!!
02.09.2005 06:55:00 | Karlička
Realita je fakt tvrdá a tahle báseň je bohužel realitou (až mi z toho naskočila husí kůže) - moc pěkné, i když "smutně pravdivé"
29.08.2005 21:38:00 | Květa