Doufal jsem...
Anotace: Doufám, že se Ti povede vzletět a získat to po čem toužíš. Kdybych mohl nějak pomoci řekni...
Doufal jsem, že vzletíš,
však znovu jsi spadla,
kéž by do mého náručí,
abych Tě mohl utěšit.
Tvá křídla jsou stále zlámaná, zvadlá...
...ani svit slunce Tě již více netěší...
Cítím bolest Tvého srdce...
...krvavé řeky smutku co z něj stále proudí.
Bolí mě vidět Tvůj pláč,
jak Tvá duše bloudí.
Chtěl bych Ti nějak pomoci,
ale nemám sílu změnit osud...
Nechci abys byla smutná...
...smutná jako dosud.
Přečteno 482x
Tipy 25
Poslední tipující: Leedram, Jajja, whiolet, mosquito, mauvais-ange, Lylča, Yenny, Myrja, Psavec, dablik007, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)