Podraz
V noci se s nim milovala,
ráno prachy bere
Vášeň tu jen předstírala,
měj se fajn, partnere
Je to moula, na mou duši,
prachů však má fůru
Že ho holím, on netuší,
nemá noční můru
Vem to týden za mě, Jano,
nebudeš přec škodná,
Pak si řekneš každé ráno,
kámoška je hodná
Když nemůžeš, já to vemu,
prachy se mi hodí
Jen mu asi zvednu cenu,
víš jak to dnes chodí
Tak si milé kamarádky,
zlepšovaly konta
Na starého prďolíka,
tvořila se fronta
Dlouho si však neužily,
vše je podělané
Peníze jim zabavili,
byly padělané
Přečteno 375x
Tipy 44
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Rikitan, Triffid Kolbe, Ammazonic, sýc, labuť, Belmon, WAYWARD, Květka Š., Tygropes, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)