Některé myši
Jednou přišel cizinec
Do mého života
Ptal se, jak dál
A já nevěděla
Řekla jsem
Že rybka se cuká
A že vlaky jezdí
Až moc rychle
Že všechny knížky jsou smutné
A med že je sladký
Pochopil
A za pár let se vrátil
Na to samé místo
Časem neohlodaný
/Měla jste pravdu/
Některé myši
Se sýra ani nedotknou.
Přečteno 259x
Tipy 18
Poslední tipující: WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba, Isobel, yourqueen, Loudilka, vodnař, Verena, Myrja, Holis, NikitaNikaT., ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)