Co bylo...
Anotace: Tahle básnička vznikla jako úkol na literaturu...měli jsme přepsat příběh...
Na mostě se strachem v očích dívka stála
řekl: Pro Tvoji lásku klidně bych skočil,
že ve vlnách zemře,opravdu se bála,
milovali se,chtěla aby žil.
Dvě léta uběhla a zase tam stál
dvě léta uběhla a zase přísahal
Však zadvě léta hodně se změní,
co bylo loni,dneska už není.
Že řekne "skoč" dneska už se bál
věděl,že dnes už by to neudělal...
Přečteno 325x
Tipy 5
Poslední tipující: Alien.v.v.s., j.f.k., jedam, 6thSun
Komentáře (1)
Komentujících (1)